Opetusmateriaali: #TRUST Kulttuurinen kohtaaminen kasvotusten ja mediassa

By: TRUST-team

#TRUST Kulttuurinen kohtaaminen kasvotusten ja mediassa -oppimateriaali on suunnattu monikulttuuriseen kasvatukseen yläkouluille, valmistaville luokille ja nuorisotyöhön. Yläkouluissa oppimateriaali voi toimia sisällöllisenä lähtökohtana, kun oppiainerajat ylittävän oppimiskokonaisuuden aiheina ovat yhteiskunnalliset ilmiöt: maahanmuutto, nuorten media-arki ja monikulttuurisuus.

Materiaalissa käsitellään muun muassa kulttuurista identiteettiä, erilaisuuden kohtaamista mediassa, kulttuurirajat ylittäviä ystävyyssuhteita, monikielistä arkea ja nuorten vaikuttamista sosiaalisessa mediassa. Opetusmateriaali sisältää nuorten haastatteluita, näkökulmatekstejä ja erilaisia arjen tekoja.

Opetusmateriaalia voi tilata ilmaiseksi subjectaid.fi -palvelusta. Materiaali on myös ladattavissa tästä linkistä tai katsottavissa Issuu-palvelussa.

Antoisia ja oivaltavia lukuhetkiä!

http://www.transculturaltrust.net/wp-content/uploads/2018/08/opetusmateriaali.pdf

https://issuu.com/trustproject/docs/trust_opetusmateriaali

Print Friendly, PDF & Email